Domov Forum
Mami najdi
Dobrodošli, Gost
Prosimo Prijava ali Registracija.    Ste izgubili geslo?
IŠČEM VARSTVO V LJUBLJANI
(1 bere) 1 gost
Pojdi na dno
TEMA: IŠČEM VARSTVO V LJUBLJANI
#1307
žabka
Začetnik
Objav: 1
graphgraph
Uporabnik trenutno ni prijavljen Kliknite tu za ogled profila tega uporabnika
IŠČEM VARSTVO V LJUBLJANI pred 8 Let, 6 Mesecev  
Sploh ne vem kje začeti iskati. Sem mamica 14 mesečne punčke, ki se pravkar ločujem in si moram poiskati službo (trenutno sem brezposelna). Zaradi narave mojega poklica se dvoizmenskemu delu ne morem izogniti, babica pa je tudi še v službi. Preden se zaposlim moram torej imeti varstvo za pop. vsak drugi teden in seveda kadar otrok zboli (so mi že na dveh razgovorih 'grozili', da če me vzamejo naj ne hodim na bolniško).

Torej, da povzamem; Nujno bi potrebovala varstvo ali nasvet kam se obrniti(seveda si varuške za 700 € na mesec ne morem privoščiti).

lep pozdrav
 
Zabeleženo Zabeleženo
  Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
#1308
mihaema
Začetnik
Objav: 3
graphgraph
Uporabnik trenutno ni prijavljen
Odg:IŠČEM VARSTVO V LJUBLJANI pred 8 Let, 6 Mesecev  
Jaz mislim da je pogoj za varuško najprej delovno razmerje. Pa probaj, naj ti ponudnik dela pismeno zahteva, da ne smeš na bolniško v prihodnjih mesecih. Seveda ti tega ne bo nihče napisal, ker so kazni prevelike. Kako pa je po moževi strani, saj je tudi on starš, mora skrbeti za otročka, ki ga je poslal na svet. A on nima nobene besede, pa njegovi starši? Saj se vidva ločujeta, ne pa od otroka. Opresti, ker ne poznam vajine zgodbe, ampak najbolje bi bilo, da se skupaj pogovorita, kaj je najbolje za otroka. Jaz vem, da se moja starša ful potrudita za mojega otroka, tudi med delovnim časom. Veš, tudi direktorji in lastniki podjetij jočejo, če je kaj narobe z njihovimi zakladi. Potem pa da kaj takega zahteva od tebe? Palica ima dva konca. Pa še to, ne premišljuj o teh 700/m. Koliko pa imaš potem plače? Kje so pa stroški, položnice...? Pri nas so cene 100-150€/m pri upokojenkah. Dobro PREMISLITA kaj je najbolje za vajinega otroka. Mogoče tudi njegovi starši niso napaka, ne vem.

Veliko lepih trenutkov v življenju, po tem se meri človečnost. LP
 
Zabeleženo Zabeleženo
  Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Pojdi na vrh
berite zadnje objave na svojem namizju

Za analizo in delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije

Sprejemam piškotke

legal